Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Slauerhoffweg 19 in Leeuwarden 8912 BH

Slauerhoffweg 19

8912 BH Leeuwarden
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons
0585858110

Omschrijving

Op BusinessPark Slauerhoff bieden wij in een drielaags kantoorgebouw een royale kantooretage aan op de derde en hoogste laag ter grootte van ca. 665 m2 met bijbehorende opslagruimte in de kelder (ca. 75 m2) en ruim parkeren op het eigen terrein.
Deze kantooretage is onderdeel van het BusinessPark Slauerhoff, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg van...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 815 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Op BusinessPark Slauerhoff bieden wij in een drielaags kantoorgebouw een royale kantooretage aan op de derde en hoogste laag ter grootte van ca. 665 m2 met bijbehorende opslagruimte in de kelder (ca. 75 m2) en ruim parkeren op het eigen terrein.
Deze kantooretage is onderdeel van het BusinessPark Slauerhoff, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg van Leeuwarden. Deze locatie ligt op vijf minuten fietsen van de binnenstad van Leeuwarden en het NS-station. Door haar ligging aan de Westelijke invalsweg, direct bij de Haak van Leeuwarden als ook direct bij de Leeuwarder rondweg is de bereikbaarheid per auto uitstekend te noemen.

Medegebruikers van BusinessPark Slauerhoff zijn de Energiewacht Groep, CVtotaal en woningbouwverenigingen WoonFriesland en Elkien.

SLAUERHOFFWEG 19 - VVO 665 m2 - Verrassend fraaie hoogste etage met lift en geschikt voor een bedrijf of instelling met 30 tot 40 werkplekken.
Het kantoorgebouw op het BusinessPark is notarieel gesplitst in drie appartementsrechten elk omvattende één volledige bouwlaag. De hoogste laag -Appartementsrecht A3- is voor verkoop beschikbaar. Het kantoorgebouw is destijds gerealiseerd in opdracht van het Staatsbedrijf PTT onder toezicht van de Rijksgebouwendienst. dat staat voor bouwkundige kwaliteit. Er is een stramienmaat toegepast van 1,80 x 3,60 m. Dat is inmiddels de standaard norm voor moderne kantoorgebouwen. Gebleken is dat deze maatvoering maximale efficiëntie geeft en optimale indelingsvarianten bereikbaar maakt.

De entree met lift, garderobe en receptie zijn aan de zuidgevel van het appartement, grenzend aan de royale trappenhal. De middengang is 1,80 meter breed en voorzien van een natuurstenen gang waar een fraaie cirkelvormige wachtruimte voor bezoekers is aangebracht. Alle overige wanden zijn verplaatsbare systeemwanden. Naast de diverse en in grootte variërende kantoorvertrekken is er een kleine kantine annex koffiekamer met pantry. 75 m2 archiefruimte in de kelder van het gebouw.

Rondom, onder de vensterbanken, zit de kabelgoot met aan het eind van de gang de geconditioneerde patchruimte (glasvezel beschikbaar). aan de oostgevel is een groot eigen muurvlak beschikbaar voor naamsvermelding, goed zichtbaar vanaf de Slauerhoffweg en de westelijke invalsweg. Naast ruime algemene parkeerfaciliteiten op het voorterrein beschikt deze etage over 9 eigen parkeerplaatsen onder de carport.

SLAUERHOFFWEG 15 - VVO 150 m2 -Circa 150 m2 kleinschalige en gebruiksklare kantoorruimte op de begane grond van het kantoorgebouw naast Voetzorg Friesland.
Circa 150 m2 kleinschalige en gebruiksklare kantoorruimte op de begane grond van het kantoorgebouw naast Voetzorg Friesland. Indeling: collectieve entree, tochthal met brievenbussen en beltableau, centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie naar de bovengelegen twee etages. Entree voor de kantoorunit, eigen hal, in totaal vijf kantoorvertrekken, toiletgroep en pantry.

Bijzonderheden:
- centrale verwarming
- isolerende beglazing
- dakisolatie
- spouwisolatie
- tussenwanden zijn verplaatsbaar of te verwijderen
- eigen pantry's
- eigen toiletgroepen

ALGEMENE GEGEVENS
Bestemmingsplan - Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden West
Vastgesteld - 31-10-2011
Enkelbestemming - bedrijventerrein
Functieaanduiding - bedrijf tot en met categorie 4.2
Functieaanduiding - detailhandel perifeer

Basisgegevens gehele complex
Bouwjaar - 1970, 1982 en 2009
Status - deels in gebruik
Gebruiksdoel - bedrijfsbestemming
Oppervlakte - ca. 5.000 m2

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'Barteld makelaar & adviseur is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'Barteld makelaar & adviseur' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.


NADERE INLICHTINGEN
Barteld Boerma, makelaar & adviseur
M 0653 326 488
post@barteld.nl
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 27,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1967 Bouwjaar toelichting 1982 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 815 m² Perceeloppervlakte 11544 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
815 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.