Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Slauerhoffweg 7 - 19 in Leeuwarden 8912 BH

Slauerhoffweg 7 - 19

8912 BH Leeuwarden
Prijs op aanvraag Huurprijs op aanvraag Beschikbaar
Bel of mail ons
0585858110

Omschrijving

Wij ontwikkelen het BusinessPark Slauerhoff op een ruim één hectare groot terrein, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg op het bedrijventerrein West. Nabij de binnenstad -naar het NS-station in vijf min. fietsen-, direct bij de opritten van de rondweg / Stephensonviaduct én direct bij de Haak van Leeuwarden om snel de stad uit te kunnen. Het BusinessPark...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1710 m² In units vanaf 150 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

Wij ontwikkelen het BusinessPark Slauerhoff op een ruim één hectare groot terrein, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg op het bedrijventerrein West. Nabij de binnenstad -naar het NS-station in vijf min. fietsen-, direct bij de opritten van de rondweg / Stephensonviaduct én direct bij de Haak van Leeuwarden om snel de stad uit te kunnen. Het BusinessPark Slauerhoff omvat diverse bedrijfsruimten, enige kantoorlocaties alsmede een tweetal bouwterreinen, alles op de eerste zichtlocatie. Inmiddels zijn daar al gevestigd de EnergieWacht Groep, Voetzorg Friesland, Grutte Pier Bier, Liander en Woningbouwvereniging Woon Friesland. Het BusinessPark heeft ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.

NOG BESCHIKBAAR
  • Slauerhoffweg 19
    Deze verrassend fraaie hoogste etage van het kantoorgebouw (met lift) is geschikt voor een bedrijf of instelling met 30 tot 40 werkplekken.
  • Slauerhoffweg 15
    Circa 150 m2 kleinschalige en gebruiksklare kantoorruimte op de begane grond van het kantoorgebouw naast Voetzorg Friesland.
Met geïnteresseerden voor de beide bouwterreinen Slauerhoffweg 1 en 3 komen wij graag in contact teneinde de mogelijkheden te bespreken. Een concept bouwplan voor 450 m2 bedrijfs/kantoorruimte voor het kleinere bouwterrein direct aan de Slauerhoffweg is een 'praatplan'.

ALGEMENE GEGEVENS
Kadastraal
Gemeente Huizum, sectie E, nummer 2385, groot 9.389 m2
Gemeente Huizum, sectie E, nummer 2192, groot 2.155 m2

Bestemming
Bestemmingsplan - Leeuwarden – Industrieterrein Leeuwarden West
Vastgesteld - 31-10-2011
Enkelbestemming - bedrijventerrein
Functieaanduiding - bedrijf tot en met categorie 4.2
Functieaanduiding - detailhandel perifeer

Basisgegevens complex
Bouwjaar - 1970, 1982 en 2009
Status - deels in gebruik
Gebruiksdoel - bedrijfsbestemming
Oppervlakte - ca. 5.000 m2


SLAUERHOFFWEG 19 - VVO 665 m2
Vraagprijs: - EUR 375.000,00 k.k.

Het kantoorgebouw op het BusinessPark is notarieel gesplitst in drie appartementsrechten elk omvattende één volledige bouwlaag. De hoogste laag -Appartementsrecht A3- is voor verkoop beschikbaar. Het kantoorgebouw is destijds gerealiseerd in opdracht van het Staatsbedrijf PTT onder toezicht van de Rijksgebouwendienst. dat staat voor bouwkundige kwaliteit. Er is een stramienmaat toegepast van 1,80 x 3,60 m. Dat is inmiddels de standaard norm voor moderne kantoorgebouwen. Gebleken is dat deze maatvoering maximale efficiëntie geeft en optimale indelingsvarianten bereikbaar maakt.

De entree met lift, garderobe en receptie zijn aan de zuidgevel van het appartement, grenzend aan de royale trappenhal. De middengang is 1,80 meter breed en voorzien van een natuurstenen gang waar een fraaie cirkelvormige wachtruimte voor bezoekers is aangebracht. Alle overige wanden zijn verplaatsbare systeemwanden. Naast de diverse en in grootte variërende kantoorvertrekken is er een kleine kantine annex koffiekamer met pantry. 75 m2 archiefruimte in de kelder van het gebouw.

Rondom, onder de vensterbanken, zit de kabelgoot met aan het eind van de gang de geconditioneerde patchruimte (glasvezel beschikbaar). aan de oostgevel is een groot eigen muurvlak beschikbaar voor naamsvermelding, goed zichtbaar vanaf de Slauerhoffweg en de westelijke invalsweg. Naast ruime algemene parkeerfaciliteiten op het voorterrein beschikt deze etage over 9 eigen parkeerplaatsen onder de carport.

SLAUERHOFFWEG 15 - VVO 150 m2
Huurprijs: - EUR 925,00 per maand ex. btw

Circa 150 m2 kleinschalige en gebruiksklare kantoorruimte op de begane grond van het kantoorgebouw naast Voetzorg Friesland. Indeling: collectieve entree, tochthal met brievenbussen en beltableau, centrale hal met trappenhuis en liftinstallatie naar de bovengelegen twee etages. Entree voor de kantoorunit, eigen hal, in totaal vijf kantoorvertrekken, toiletgroep en pantry.

Bijzonderheden:
- centrale verwarming
- isolerende beglazing
- dakisolatie
- spouwisolatie
- tussenwanden zijn verplaatsbaar of te verwijderen
- eigen pantry
- eigen toiletgroep ?

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'barteld makelaar & adviseur is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'barteld makelaar & adviseur' geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.


Nadere inlichtingen
Barteld Boerma, makelaar & adviseur
M 0653 326 488
post@barteld.nl
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 27,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Bouwjaar toelichting 1982 en 2009 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1710 m² Perceeloppervlakte 11544 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1710 m²
In units vanaf
150 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie

Video's

Download PDF

360° Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.