Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Jacob Catsplein 1 in Leeuwarden 8913 CS

Jacob Catsplein 1

8913 CS Leeuwarden
Koopprijs € 1.837.500,- k.k. Verkocht
Bel of mail ons
0585858110

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Op de grens van het zakenhart van Leeuwarden, het stadscentrum en de prachtige Vossenparkwijk ligt dit nagenoeg geheel verhuurde kantoorpand met een VVO van ruim 2.000 m2, 16 huurders van klein tot groot en een ruim eigen parkeerterrein. Het gebouw heet DE OVERDEKTE als verwijzing naar het voormalige sportfondsenbad dat op deze locatie was gevestigd. In 1994 is hier dit...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2120 m²
Lees meer

Omschrijving

BELEGGINGSOBJECT
Op de grens van het zakenhart van Leeuwarden, het stadscentrum en de prachtige Vossenparkwijk ligt dit nagenoeg geheel verhuurde kantoorpand met een VVO van ruim 2.000 m2, 16 huurders van klein tot groot en een ruim eigen parkeerterrein. Het gebouw heet DE OVERDEKTE als verwijzing naar het voormalige sportfondsenbad dat op deze locatie was gevestigd. In 1994 is hier dit moderne goed geoutilleerde kantoorpand gebouwd.

De Overdekte is een L-vormig gebouw in drie bouwlagen met een entree op de hoek. Op de begane grond en 1e verdieping zijn twee vleugels van ieder tussen de 365 en 380 m2 per stuk en op de bovenste etage één vleugel van ca. 500 m2. Samen groot 2.120 m2. De verschillende vleugels zijn bereikbaar vanuit de centrale hal met trappenhuis en lift. Iedere vleugel heeft zijn eigen toiletgroep inclusief werkkast voor schoonmaakdiensten. Op alle etage's zijn één of meer pantry's en wachtruimtes gesitueerd.

Op de begane grond zijn drie middelgrote en één grotere huurder gevestigd (Synergyflex, Hello Fitness en het FNV hebben hier een plekje gevonden). Op de eerste etage zit één grote huurder (HSK) en diverse kleine en iets grotere huurders. Ook op de bovenste etage zit één grote huurder (Zorg van de Zaak) en een aantal kleinere huurders.

De verhuurder heeft er voor gekozen om zoveel als mogelijk te zoeken naar huurders die werkzaam zijn in de eerste- en tweedelijns zorg. Een laagdrempelig gebouw met een plezierige en professionele uitstraling waar zowel patiënten/cliënten als de zorgverleners zich op hun gemak voelen. Clustering van zorg is een nieuwe trend in de gezondheidszorg en het biedt vele voordelen zoals kostenbesparing, bundeling van krachten en het verbeteren van ieders concurrentiepositie naast het eenvoudig uitwisselen van gegevens en het doorverwijzen van cliënten.

Huurinformatie:
- totale huurstroom wanneer het gebouw vol verhuurd is bedraagt EURO 194.000,00
- huurprijsniveau ligt rond de € 85,00 tot € 95,00 per m2 per jaar.
- servicekosten voor verwarming, elektra, schoonmaak, klein onderhoud etc. ligt rond de € 38,00 p/m2 per jaar
- voor de laatste twee te verhuren ruimtes worden nu huurovereenkomsten gesloten
- nadere informatie over huurcontracten, looptijden e.d. zijn op aanvraag beschikbaar

Algemeen:
- Modern bouwsysteem
- Betonnen vloeren
- Liftinstallatie
- Luchtbehandelingssysteem
- Deels v.v. airco
- 47 eigen parkeerplaatsen

Nadere inlichtingen bij:
Barteld Boerma
t. 058 58 58 110
m. 0653326488
e. post@barteld.nl
Overdracht Status Verkocht Koopprijs € 1.837.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1994 Indeling Soort Object Belegging Totale oppervlakte 2120 m² Perceeloppervlakte 2147 m² Energie Energieklasse D Energie einddatum 09-10-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 47 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 250,- incl. btw Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Belegging
Beleggingstype
Kantoorruimte
Regio
Friesland
Leegstand (m²)
108 m²
Leegstand huurwaarde
€ 10.260,-
Adres tonen
Ja
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
16
Oppervlakte
2120 m²
Aantal huurders
16
Bruto huuropbrengst kale huur
€ 194.000,-
Bruto aanvangsrendement
9%

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.