Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Slauerhoffweg 11 in Leeuwarden 8912 BH

Slauerhoffweg 11

8912 BH Leeuwarden
Huurprijs € 34.800,- p.j. Verhuurd
Bel of mail ons
0585858110

Omschrijving

Wij ontwikkelen het BusinessPark Slauerhoff op een ruim één hectare groot terrein, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg op het bedrijventerrein West. Nabij de binnenstad -naar het NS-station in vijf min. fietsen-, direct bij de opritten van de rondweg / Stephensonviaduct én direct bij de Haak van Leeuwarden om snel de stad uit te kunnen. Het BusinessPark Slauerhoff...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 560 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Wij ontwikkelen het BusinessPark Slauerhoff op een ruim één hectare groot terrein, gesitueerd op de hoek van de Slauerhoffweg en de Westelijke invalsweg op het bedrijventerrein West. Nabij de binnenstad -naar het NS-station in vijf min. fietsen-, direct bij de opritten van de rondweg / Stephensonviaduct én direct bij de Haak van Leeuwarden om snel de stad uit te kunnen. Het BusinessPark Slauerhoff omvat diverse bedrijfsruimten, enige kantoorlocaties alsmede een tweetal bouwterreinen, alles op de eerste zichtlocatie. Inmiddels zijn daar al gevestigd de EnergieWacht Groep, Voetzorg Friesland, Grutte Pier Bier, Liander en Woningbouwvereniging Woon Friesland. Het BusinessPark heeft ruime parkeervoorzieningen op eigen terrein.

SLAUERHOFFWEG 11 LEEUWARDEN
Deze bedrijfsunit bevindt zich in de laagbouw van het complex.

Huurprijs:
- eerste huurjaar € 2.450,00 per maand
- tweede huurjaar € 2.700,00 per maand
- derde huurjaar € 2.900,00 per maand
- vierde huurjaar reguliere indexatie

De unit is 560 m2 groot waarvan 125 m2 kantoorruimte, deels langs de voor(zuid)gevel. Voorentree met tochtportaal aan de linker voorzijde, hal met doorgang naar de grote kantoorruimte, receptieruimte, middelgrote kantoorruimte met achterhal. Royale bedrijfsruimte in vier segmenten waarvan één voorzien van een inpandig kantoor. Gescheiden dames- en heren toiletgroep elk met douche aan de achterzijde. Collectieve entree (65 m2) met overhead deur t.b.v. goederenontvangst. Deze entree wordt gedeeld met Grutte Pier Bier die op deze locatie haar magazijn en kantoorruimte heeft.

Algemeen:
energielabel B, centrale verwarming, isolerende beglazing, dakisolatie, spouwisolatie, buitenzonwering, airconditioning.
Bedrijfsgedeelte: centrale verwarming, vrije hoogte ruim 4 meter, dakisolatie, spouwisolatie, goede en zeer sterke bedrijfsvloer.

Servicekosten als aandeel in de kosten van onderhoud van groenvoorzieningen, van het parkeerterrein, glasverzekering, waterverbruik, stroomverbruik terreinverlichting e.d. bedraagt EUR 150,00 per maand plus een nader vast te stellen voorschot voor gas- en elektra verbruik.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 34.800,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1970 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 560 m² Oppervlakte kantoorruimte 125 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
435 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
125 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen

Video's

Download PDF

360° Foto's

U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.