Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Weideflora 287 in Leeuwarden 8935 GR

Weideflora 287

8935 GR Leeuwarden
Vraagprijs € 298.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud
Bel of mail ons
0585858110

Omschrijving

EIGEN GEBRUIK OF BELEGGING
Namens onze opdrachtgever bieden wij een kantoorlocatie te koop aan in de wijk Aldlân van Leeuwarden. Het betreft een voormalig filiaal van de Bibliotheek met aangrenzende voormalige snackbar, gelegen aan de doorgaande weg in de wijk. De bestemming is maatschappelijk en deels horeca. Bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 400 m2.

Naast de bestemming ten...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 400 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

EIGEN GEBRUIK OF BELEGGING
Namens onze opdrachtgever bieden wij een kantoorlocatie te koop aan in de wijk Aldlân van Leeuwarden. Het betreft een voormalig filiaal van de Bibliotheek met aangrenzende voormalige snackbar, gelegen aan de doorgaande weg in de wijk. De bestemming is maatschappelijk en deels horeca. Bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 400 m2.

Naast de bestemming ten dienste van maatschappelijke voorzieningen biedt het gebouw ook een ontwikkelmogelijkheid om in het pand 8 en middels optopping 14 zorgstudio's te bouwen. Om hier inzicht in te krijgen heeft architect Marten Atsma een indeling uitgewerkt waarbij het gebouw een tweede bouwlaag krijgt waardoor er 14 zorgappartementen ontstaan die qua grootte variëren van 30 tot 51 m2. Deze benadering dient slecht ter indicatie en zal door de kopende partij nader beoordeeld en uitgewerkt moeten worden.

HUIDIGE INDELING
De huidige indeling bestaat uit een zijentree onder de luifel aan de kant van het plein. Daarmee betreedt je de voormalige bibliotheekzaal. Vanuit de zaal is een keukentje bereikbaar en een aparte kantoorruimte aan de westzijde. Tevens aan de westzijde bevindt zich een opslagruimte met dubbele deuren naar buiten. Via een aparte entree is de voormalige snackbar bereikbaar. Deze ruimte is in drie stukken opgesplitst (zie tekening bestaande toestand).

TRANSFORMATIE
Voor de transformatie komen wij tot de volgende hoofdlijnen(zie ontwerptekeningen). De oppervlakte van de appartementen varieert van 30 tot 51 m2 en de appartementen hebben allemaal een woonkamer met keuken, slaaphoek en een separate badkamer met douche, toilet en wastafel. Bij de huurwaardebepaling hebben we naast een Energielabel A label als uitgangspunt genomen dat in de keukens minimaal een kooktoestel, wasemkap, combi magnetron en luxe mengkraan aanwezig zijn en in de badkamer een douche een thermostaatkraan, douchescherm en luxe mengkraan. Deze uitgangspunten resulteren in een totale huurprijs per jaar van ca. EUR 88.000,00. Deze transformatie is tot nu toe slechts kort ambtelijk besproken. Er is nog geen principeverzoek en/of omgevingsvergunning ingediend.

Met deze uitgangspunten hebben we een exploitatieberekening gemaakt van het project om zo een quickscan te maken van de haalbaarheid

Kosten:
• Aankoopkosten € 298.000,00 k.k.
• Transformatie ca. 920.000,00 incl BTW

Potentieel resultaat*
• Huurstroom van ca. € 88.000,00 per jaar
• Beleggingsresultaat ca. 7,25% BAR

NADERE GEGEVENS ONROERENDE ZAAK
Kadastraal: Gemeente Huizum, sectie G, nummer 1350, groot 413 m2, eigen grond
Bestemmingsplan Leeuwarden - Aldlân / Pieter Christiaanpark
Vastgesteld 25 november 2013
Enkelbestemming - maatschappelijk
Enkelbestemming - horeca
Maximale bouwhoogte - 5 m
Bouwjaar: 1975
Status: leeg
Oppervlakte: ca. 400 m2 BVO

Algemeen
• Betonnen vloeren
• Staalconstructie
• Bitumineuze dakbedekking
• C.V.-gas installatie
• Geen eigen parkeerplaatsen

DISCLAIMER
Deze aanbieding (inclusief bijlagen) van 'barteld makelaar & adviseur’ is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan 'barteld makelaar & adviseur’ geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van deze aanbieding (inclusief bijlagen) rechten worden ontleend.

NADERE INLICHTINGEN
Barteld Boerma, makelaar & adviseur
M 0653 326 488
post@barteld.nl

* resultaat is afhankelijk van diverse variabelen waaronder de hoogte van de ombouwkosten.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 298.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1975 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 400 m² Perceeloppervlakte 413 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
400 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.