Mijn favorieten

uw makelaar
MAKELAAR

De klassieke makelaar geeft meestal aan dat hij op veel terreinen actief is en van alle markten thuis is. Voor de generale makelaar is dit uiteraard ook wel waar. Veel woningen verkopen, af en toe zakelijk vastgoed in portefeuille. Een rol spelen als makelaar van de verkoper, aankoper, verhuurder en natuurlijk als taxateur. 

 

Barteld makelaar

Na ruim dertig jaar dienstverlener volgens de boven gestelde regels heb ik besloten om mij verder te specialiseren in beleggingsvastgoed, transformatievastgoed en middel- en groot zakelijk vastgoed. De afgelopen jaren heb ik steeds meer schreden gezet in deze richting en me verdiept en bekwaamd in de wereld van het zakelijk vastgoed zonder de spelregels van de woningmakelaar daarbij uit het oog te verliezen. 

Door de benadering en presentatie van de woningmakelaardij mee te nemen naar het zakelijk vastgoed is het volgens mij goed mogelijk om een beter en completer beeld te geven van het te verkopen of te verhuren vastgoed waardoor de potentiele kandidaat beter beslagen ten ijs komt als hij een bezichtiging aanvraagt.

Om toch even een kleine opsomming te maken van mijn makelaarswerk
  • aan- en verkoop beleggingsonroerend goed
  • aan- en verkoop middel- en groot zakelijk vastgoed
  • adviseur zakelijk vastgoed

Eigenzinnig, creatief en precies.

Barteld
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring